Afbeelding
Eigen foto

Tweemaal zilver voor Zeesterturnster Eunice van ‘t Wout

Sport Instagram

NIJMEGEN/ZEEWOLDE - Op zaterdag 3 juni hebben vier turnsters van G.V. De Zeesterren deelgenomen aan de Regionale Toestelfinales turnen voor de regio Gelderland. Deze wedstrijden vonden plaats in Nijmegen.

Eunice van ’t Wout had zich maar liefst voor drie toestellen geplaatst; brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer. Zij verkeerde in goede vorm en begon op balk, hier verliep de oefening voorspoedig en deze werd beloond met 10.950 punten, goed voor het zilver in haar categorie; junior/senior supp. F.
Hierna liet zij met veel flair haar vlotte vloeroefening zien, alle onderdelen werden hier naar behoren uitgevoerd. Dit was duidelijk haar beste uitvoering van het hele seizoen. Ook op dit onderdeel behaalde zij 10.950 punten en mocht zij het zilver in ontvangst nemen. Op brug scoorde zij 9.650 punten.

In de categorie jeugd supp. F had Lissy de Valk zich geplaatst voor brug, deze oefening werd netjes en strak uitgevoerd, ze scoorde hiermee 9.100 punten.

In dezelfde categorie had Annika Wedekind zich geplaatst voor het onderdeel evenwichtsbalk. Zij liet een mooie strakke oefening zien en behaalde 9.750 punten.

Bij de junioren/senioren supp. G had Melody van de Kolk zich geplaatst op sprong en brug. Op sprong ging het goed zij scoorde hier 9.550 punten en op brug had ze helaas een val waardoor de score op 8.650 uitkwam.

Deze dames vielen verder niet in de prijzen. Wel kunnen zij tevreden terugkijken op een mooi turnseizoen en zijn ze inmiddels al gestart met het trainen van diverse nieuwe onderdelen voor het nieuwe seizoen.