Afbeelding
Foto: Eigen foto

Hoe gaat het nu met Berg Clinic, huidtherapie praktijk in Zeewolde?

Partnerbijdrages

In september jl. opende Berg Clinic de eerste paramedische huidtherapeutische praktijk in Zeewolde. 

“Inmiddels hebben wij contact gelegd met andere regionale zorgverleners om zo de zorgverlening van uw huid zo comfortabel mogelijk te laten verlopen”, vertellen Anke Overbeek en Diba Snijders. “Wij dragen als paramedici zorg voor de gezonde of aangedane huid. Als huidtherapeuten hebben wij een officiële registratie in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Het maakt ons niet alleen direct toegankelijk maar biedt ons ook de mogelijkheid om vergoede zorg te leveren.”

De drijfveer van de huidtherapeuten is het beter maken van de huid, tijdige, vriendelijke en toegankelijke zorg te leveren, hoop en zekerheid terug te geven en keuze-opties voor te leggen en deze keuzes te coördineren met eventuele andere betrokken zorgverleners. “Dit alles komt terug in het huidtherapeutische behandelplan. Of het nu gaat om acné, pigmentvlekken, overbeharing, storende roodheid of intensieve huidverbetering, een complete benadering vergt kennis en expertise. Goede persoonlijke en/of online begeleiding maken ons in Zeewolde dé paramedici rondom de zorg voor uw huid. Het gaat dus goed met Berg Clinic. Steeds meer Zeewoldenaren benaderen en ervaren onze zorgverlening met grote dankbaarheid.

Heeft u een huidprobleem of bent u zich aan het oriënteren op een behandeling? Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Anke en Diba staan klaar om u te helpen.

Dit is een partnerbijdrage van:
bergclinic.nl
Twickel 21, Zeewolde
Tel. 06 11 11 10 55
E-mail: office@bergclinic.nl

 Laurentien van Oranje, co-founder & director number 5 foundation
Op Flevopenningengala in Zeewolde: Laurentien van Oranje reikt Flevopenning Participatie uit Algemeen Instagram 14 uur geleden
Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 14 uur geleden
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 15 uur geleden