Afbeelding

Flevopand Makelaars en De Hypotheker feestelijk van start

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Op een, naar eigen zeggen, toplocatie aan de Raadhuisstraat 40, openden Flevopand Makelaars en De Hypotheker vrijdag 15 november jl. officieel de deuren van hun nieuwe kantoor. De nieuwe centrumondernemers, Julian Entrop (Flevopand Makelaars) en Erik Teunisse (De Hypotheker Zeewolde) zijn trots op het gezamenlijke resultaat. “Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.”

De ondernemers wonen beiden in Zeewolde. Julian Entrop heeft 20 jaar ervaring in de makelaardij en is twee jaar geleden voor zichzelf gestart. Erik Teunisse werkt al 25 jaar als hypotheekadviseur en is franchiseondernemer van De Hypotheker. Samen zochten ze de synergie op. “De combinatie versterkt elkaar.” Ondanks dat ze samen onder een dak zitten, benadrukken ze dat partijen onafhankelijk van elkaar werken. “We hebben geen verplichtingen naar elkaar. Of het nu gaat om een hypotheekadvies of de aan- of verkoop van een woning; de keuze is aan de klant. Daar moet het klikken.”

Met de invulling van de mooie zichtlocatie brengen Flevopand Makelaars en De Hypotheker levendigheid in het centrum. Dat komt mede door de digitale etalage waarin het woningaanbod op grote schermen onder de aandacht wordt gebracht. “We merken dat de consument het leuk vindt om daar even naar te kijken”, aldus de makelaar, die met een heuse VR-room nog eens stapje verder gaat om zijn woningaanbod aan te prijzen. “Mensen kunnen hier met een speciale bril virtueel door ons huizenaanbod wandelen. Een bijzondere ervaring met als voordeel dat je een groot aantal woningen achter elkaar kunt bekijken om vervolgens een selectie te maken voor een bezichtiging op locatie.”

Door het net even anders te doen en snel in te springen op de ontwikkelingen in de woningmarkt (o.a. virtuele bezichtigingen en een digitale etalage) toont Flevopand zich een vernieuwende makelaar. “Daarbij werken we vanuit de visie dat je als makelaar alles uit de kast moet halen wat nodig is om de belangen van de klant optimaal te behartigen. En dat te allen tijde, dus ook als het goed gaat op de woningmarkt. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we in korte tijd een goede marktpositie hebben veroverd.”

Samen met De Hypotheker kan Flevopand Makelaars alle zorgen uit handen nemen bij het (ver)kopen van een huis. De Hypotheker is Nederlands grootste onafhankelijke organisatie voor advies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je eigen woning. ‘Wij geven overzicht en inzicht, regelen alles en wijzen de weg door de woningmarkt”, licht Erik toe. “Het is goed voor Zeewolde dat zich hier een grote hypotheekketen vestigt om echt een onafhankelijk advies te kunnen geven. Dat kan omdat wij alle geldverstrekkers in Nederland in onze adviezen kunnen betrekken.”

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 7 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 9 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 9 uur geleden