Afbeelding
Hennie Joesten

Stap in een camper en je hebt meteen vakantie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

CamperConsult in Dronten biedt schitterende jong gebruikte én nieuwe campers aan. Eigenaar Robert Nederhoed is zelf een fervent camperaar en weet daardoor als geen ander wat belangrijk is bij de aankoop van een camper. “Ik weet waar de camper vandaan komt en ken de technische staat,” zegt hij. “Daarbij vind ik goed advies zeer belangrijk en probeer altijd de camper te vinden die bij de mensen past. En mocht hun ideale camper niet in de showroom staan, dan ga ik ernaar op zoek.”

Een camper is puur genieten, vertelt Nederhoed: “Je stapt in en je hebt meteen vakantie. Een camper biedt veel meer comfort en mogelijkheden. En de manier van vakantie vieren wordt anders,” vertelt Nederhoed. “Na een dagje rijden zoek je een camping, camperplaats of mooie plek in de natuur waar je mag staan. En de volgende dag wacht weer een nieuw avontuur. En wanneer een camping goed bevalt, kan je ook langer op dezelfde plek blijven staan.”

Sinds 2005 koopt en verkoopt CamperConsult eersteklas jonge campers aan de bovenkant van het segment. “Ik verkoop alleen jonge en nieuwe campers van A-kwaliteit,” legt Nederhoed uit.

Naast de showroom met campers in allerlei soorten en maten beschikt CamperConsult ook over een modern uitgeruste werkplaats. Hierin worden de campers verkoop- en rijklaar gemaakt. “We verkopen niet alleen campers, we leveren en installeren ook accessoires. Ook over onze garantie nazorg zijn onze klanten zeer te spreken.” Door de jarenlange ervaring heeft Nederhoed veel parate kennis en kan hij in veel gevallen direct helpen.

CamperConsult is gevestigd aan de Fazantendreef 16 in Dronten.

www.camperconsult.nl.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 4 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 6 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 6 uur geleden