Afbeelding
Eigen foto

Hondenbaasjes opgelet: Zeewolde heeft echte wasstraat voor uw viervoeter!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Philip Dijst en Pepijn Pelgrum, respectievelijk eigenaar van CarWashCenter Horsterparc en Handelsonderneming Pepijn Pelgrum, introduceren per 1 november 2021 de eerste wasstraat voor honden in Zeewolde: Dogwash Zeewolde.

Hiervoor wordt bij CarWashCenter Horsterparc (gevestigd aan de Postkoets 1) één van de wasboxen ingericht als ‘poedelruimte’ voor honden. “Deze selfservice - vanaf 5 euro (geen pin!) - is dé uitkomst voor hondeneigenaren. De wasstraat is geschikt en groot genoeg voor elke viervoeter! We zijn alle dagen open van 7.00 tot 22.30 uur. Ook op zon- en feestdagen”, vertellen de ondernemers.

“Waarom alleen met je auto door de wasstraat als je op dezelfde locatie ook direct je hond kunt wassen?”, zegt Dijst. Zijn compagnon Pelgrum vult aan: “Een blinkende auto is fijn, maar een fris ruikende hond natuurlijk ook!” Maar niet elk baasje ziet het zitten om de badkamer voor een hondendouchebeurt te gebruiken. “Dat is dan ook vaak de reden dat het wassen van de hond alsmaar wordt uitgesteld”, stellen Dijst en Pelgrum.

Zij denken met de dogwash een gat in de markt te hebben gevonden: “In onze natte ruimte kunnen baasjes gemakkelijk en snel hun trouwe vriend van kop tot teen ‘poetsen’; binnen tien minuten is hun viervoeter weer fris en fruitig.” De diervriendelijke wasstraat werkt simpel, veilig en efficiënt. “Op het bedieningspaneel staan verschillende functies die onafhankelijk en naar eigen keuze gebruikt kunnen worden.”

Er kan gekozen worden uit: shampoo (ook anti-vlooien en anti-teken), spoelwater (lauwwarm) en conditioner. Natuurlijk kan de vacht van de hond na de wasbeurt op verschillende standen worden droog geföhnd. “Kies gewoon wat op dat moment voor uw hond nodig is. En omdat wij in onze hondenwasstraat gebruik maken van zeer hoogwaardige shampoos mag uw hond om de twee weken gewassen worden.” Aan het einde van de behandeling dient de badkuip te worden ontsmet (dit is wel onderdeel van het wasprogramma).

Dit is een partnerbijdrage van:
Dogwash Zeewolde / CWC Horsterparc

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 5 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 7 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 7 uur geleden