Afbeelding
Eigen foto

Onze Mondhygiënist Zeewolde: ‘Je wordt met de lach mooier’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Een gezonde mond begint met gezond tandvlees. Om dat te krijgen én te houden is een regelmatig bezoek aan Onze Mondhygiënist Zeewolde geen overbodige luxe.

De mondhygiënist helpt je preventief je gebit schoon te houden en tandvleesproblemen te voorkomen. Maar mochten er al problemen zijn, zoals gevoelige of verkleurde tanden, bloedend- , ontstoken- of geïrriteerd tandvlees, dan ben je bij de mondhygiënist op de juiste plek voor behandeling hiervan.

De BIG-geregistreerde praktijk van mondhygiënist Jasamin Choo is gevestigd in Medisch Centrum Waterland aan de Horsterweg (1e etage). Het is de eerste vrij gevestigde mondhygiënistepraktijk in Zeewolde. “En met ruime openingstijden”, voegt Jasamin toe. Bij Onze Mondhygiënist Zeewolde kun je zonder verwijzing van de tandarts terecht. Een afspraak is online makkelijk gemaakt.

Van jong tot oud: iedereen heeft baat bij een bezoek aan de mondhygiënist. “Dat begint al vanaf de doorbraak van het eerste tandje. Wij laten kinderen spelenderwijs wennen aan behandelingen en geven leuke poetslessen (instructies) en voedingsadviezen om gaatjes te voorkomen.” Kinderen tot 18 jaar krijgen de mondzorg vanuit de basisverzekering vergoed. Voor volwassenen is een vergoeding voor een mondhygiënist behandeling afhankelijk van de aanvullende tandartsverzekering.

Goed poetsen is belangrijk om je tandvlees in goede conditie te houden. Jasamin: “Maar weten welke instructie(s) en hulpmiddelen, zoals tandenstokers, je nodig hebt kan heel persoonlijk zijn. Daarom geven wij graag advies op maat.”

Een behandeling duurt 45 minuten. Het streven is om deze zo comfortabel mogelijk te maken. “Daarvoor werken wij met de nieuwste technieken”, aldus Jasamin. “Maar ook door persoonlijke aandacht en de behandelmogelijkheden op de wensen van de patiënt af te stemmen.”

Dit is een partnerbijdrage van:

Onze Mondhygiënist Zeewolde, tel 036 – 2340333

www.onzemondhygienist.nl, info@onzemondhygienist.nl

ook te volgen op Instagram en Facebook