Afbeelding
Aangeleverd

Zo shop je de beste dames winterlaarzen!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Investeren in dames snowboots is een goed idee als je in de winter warme voeten wilt hebben. De kwaliteit is dan erg belangrijk, maar tegelijkertijd wil je er natuurlijk ook een beetje stylish uit blijven zien. Daarom lees je in dit artikel waar je op moet letten als je mooie winterlaarzen zoekt!

Nieuwe winterlaarzen kopen? Een aantal tips

Tegenwoordig is het aanbod winterschoenen zo groot dat je niet weet waar je naar moet zoeken. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat ze waterdicht zijn, aangezien het in de winter vaak regent en sneeuwt. De winterlaarzen voor dames van ZOO Footwear zijn bijvoorbeeld allemaal 100% waterdicht dankzij het Aquastop Membraan. Dit membraan zit tussen de voering en het bovenleer in en zorgt ervoor dat water jouw voeten niet bereiken. Waterdicht betekent echter niet luchtdicht. Het speciaal bewerkte leer van ZOO Footwear zorgt ervoor dat je voeten kunnen blijven ademen, terwijl ze lekker op temperatuur blijven. Je zit er dus ‘s winters heerlijk warmpjes bij en hebt geen last meer van zweetvoeten.

Welke winterlaarzen passen bij mij?

ZOO Footwear biedt trendy winterlaarzen in verschillende designs. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen laarzen met korte of lange schacht. De lange winterlaarzen hebben aan de zijkant een rits om het aantrekken van de schoen makkelijker te maken. Aangezien winterlaarzen een substantieel deel van je been bedekken, is het belangrijk dat je een kleur kiest die bij jou past. Houd je het graag neutraal, dan kies je voor zwarte of donkerbruine leren winterboots. In combinatie met het stijlvolle design van ZOO Footwear zijn deze laarzen onder vrijwel iedere outfit te dragen. Wil je liever een vrolijke kleur winterboots om een fashion statement te maken, dan zijn de ZOO Footwear laarzen in prachtige kleuren zoals kobaltblauw, fuchsia roze of kanariegeel een optie. Een goede tip is om te kijken of de kleur goed past bij je winterjas en andere kleding. Ben je er nog niet helemaal uit welke winterboots je moet kiezen? Kijk dan op eens op ZOO Footwear voor inspiratie.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 6 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 8 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 8 uur geleden