Afbeelding
Eigen foto

Wibi Soerjadi betovert gasten met klassiek en filmmuziek

Cultuur Instagram

ZEEWOLDE - De wereldberoemde concertpianist en componist Wibi Soerjadi imponeerde zondagmiddag 15 januari de bezoekers van het uitverkochte nieuwjaarsconcert in De Verbeelding met zijn pianospel.

Door de coronapandemie was het concert tweemaal verplaatst, maar het was het wachten meer dan waard.

Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Soerjadi houdt het programma dat gespeeld wordt tot op het laatste moment geheim, maar door een pianist van zijn kaliber is het natuurlijk heerlijk om verrast te worden. Tijdens het concert werden de werken toegelicht, en nam Wibi iedereen mee in zijn muzikale belevingswereld. Hij deelt de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano met het publiek. “En dat is hem zeker gelukt.”

Deze middag laat weer zien wat voor unieke locatie De Verbeelding is; hier kun je de artiest van heel dichtbij zien, beluisteren en ontmoeten. Een mooi begin van 2023, het hele programma staat op: www.deverbeeldingzeewolde.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 10 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 12 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 12 uur geleden