Afbeelding
Bart van Borselen

Laubella Fashionshow 2020

Partnerbijdrages

Afgelopen zondag organiseerde Laubella Fashion & Styling uit Harderwijk wederom de jaarlijks terugkerende Laubella Fashionshow. Net zoals vorig jaar werd deze Fashionshow weer gehouden bij lunchroom Brioche.

De weersvoorspellingen waren niet best en de huidige situatie rondom het Coronavirus maakte het er allemaal niet makkelijker op, maar dit mocht de pret niet drukken. Middels partytenten, heaters en een groot buitenterras kon de show toch doorgang vinden.

Honderd bella’s, zoals Laubella haar klanten noemt, verdeelt over twee shifts hebben gedurende de dag kunnen genieten van veel moois en lekkers. Fantastische modellen kwamen in een uur durende modeshow over de catwalk langs en presenteerde de meest mooie outfits. De bella’s konden dit spektakel bekijken vanaf het heerlijke terras onder het genot van meerdere heerlijke hapjes en drankjes van Brioche. Na afloop van de show konden de Bella’s de outfits shoppen in de tot modewinkel omgetoverde Brioche.

Laury van Borselen (Laubela Fashion & Styling), Jeroen Vingerhoed en Marleen Boswinkel(Lunchroom Brioche) kijken terug op een geslaagde dag en danken iedereen voor hun bijdrage.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 13 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 15 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 15 uur geleden