Afbeelding
Zeewolde Actueel

Centrum Dierenarts Zeewolde overgenomen

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Dierenarts Mieke Roep draagt haar dierenartsenpraktijk Centrum Dierenarts Zeewolde aan het Havikskruid over aan dierenarts Jasper Klaassen. Jasper werkt vanaf maart 2019 al mee in de dierenartsenpraktijk. “In het tweede gesprek kwam een eventuele maatschap al ter sprake”, vertelt hij. “Nu ben ik er klaar voor.”

Het was 1 juli jl. precies tien jaar geleden dat Mieke Roep zelf de Zeewoldense dierenartsenpraktijk overnam. “Het is nu tijd om andere dingen te gaan doen”, licht ze toe. De dierenarts vertrekt overigens niet direct. “De komende tijd zal ik Jasper nog blijven ondersteunen.”

Volgens Mieke is de dierenartsenpraktijk bij Jasper Klaassen in goede handen. “Hij heeft dezelfde empathie voor zowel dier als mens. De warme omgang met klanten, in combinatie met de aandacht die er is voor zowel de dieren als hun baasjes, sloot goed aan bij mijn manier van werken. Het is fijn de praktijk over te kunnen dragen aan iemand die dat voort kan zetten.” Net als Mieke heeft Jasper grote passie voor zijn vak. Beiden omschrijven het vak als mooi, dierbaar, waardevol en soms verdrietig. “Bijvoorbeeld als je een dier moet laten gaan. Op die momenten ben je intens samen met klanten en dat is iets heel moois.”

Jasper Klaassen staat te popelen om de praktijk voort te zetten. “In de tijd die ik hier werk heb al veel mooie momenten meegemaakt en hoop er nog vele te mogen beleven.” Langs deze weg wil Mieke Roep haar klanten bedanken voor het vertrouwen die zij haar al die jaren hebben gegeven. “Maar ook voor de vele gezellige en mooie momenten. Het is me echt dierbaar geweest.”

Dit is een partnerbijdrage van:

Centrum Dierenarts Zeewolde, Havikskruid 11, tel. 036 – 5226066, www.centrumdierenartszeewolde.nl, info@centrumdierenartszeewolde.nl