Yannick en Vincent winnen de eerste prijs bij het koppeldarttoernooi
Yannick en Vincent winnen de eerste prijs bij het koppeldarttoernooi Foto: Zeewolde Actueel

Koppelmixdarttoernooi zorgt voor heel veel sfeer in kantine voetbalvereniging

Sport

ZEEWOLDE – In het kader van het 40-jarig bestaan van de vereniging werd er zaterdagavond 7 mei in de kantine van VV Zeewolde een koppelmixdarttoernooi gehouden. Er deden maar liefst vijftien ‘koppels’ mee. Alle deelnemers waanden zich voor even Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld. Uiteindelijk gingen Yannick en Vincent er met de eerste prijs vandoor.

Een voetbalvereniging kan niet zonder kantine, uiteindelijk is dat toch het clubhuis waar de leden elkaar voor de wedstrijd reeds ontmoeten en erna ‘de derde helft’ vieren. De kantine zorgt voor saamhorigheid, onderlinge betrokkenheid, gezelligheid en heel veel sfeer. Op het veld mag er dan weleens een wedstrijd worden verloren, in de kantine is iedereen winnaar. 

Zaterdagavond was dat laatste zeker het geval bij het koppelmixdarttoernooi in de kantine van de voetbalvereniging. One Hundred and Eighty’s werden er weliswaar niet gegooid, maar dat werd volledig gecompenseerd door inzet, fanatisme, een dosis geluk/pech en een hoop lol. En hier en daar was er wel degelijk enig ‘talent’ te bespeuren. Kortom, het was een zeer geslaagde avond, waarbij Ron Fokker en Marianne Blotenburg van de jubileumcommissie 40 jaar VV Zeewolde echt eer van hun werk hadden. Voor de volledigheid nog even de uitslag: 1. Yannick en Vincent, 2. Gary en Daniel, 3. Tjerk en Allart, 4. Richard en Johnno. Troostprijs (enige dameskoppel): Tara en Lisette. De ‘verliezersfinale’ werd gewonnen door Nico en Mark.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 7 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 9 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 9 uur geleden