Samen genieten van Oranje bij VV Zeewolde

Sport

ZEEWOLDE – Een bomvolle kantine was zaterdagmiddag 3 december getuige van de WK-wedstrijd Nederland-Verenigde Staten.

Het aanvangstijdstip van de wedstrijd van het eerste elftal was in verband met de ontmoeting in de achtste finale met een uur vervroegd. Langzaam maar zeker druppelde de kantine in de loop van de middag vol. Met een kater vanwege de 1-2 nederlaag probeerde ook het thuispubliek van Zeewolde-VVOP rond 16.00 uur nog een plekje te bemachtigen. Toen Memphis Depay al na vier minuten de score opende, kwam de stemming er meteen in en was de wedstrijd van eerder op de middag al snel vergeten. Het werd helemaal feest toen Daley Blind vlak voor rust voor 2-0 zorgde en Denzel Dumfries in de tweede helft de marge weer op twee bracht, nadat de Amerikanen via een flipperkastgoal voor even terug in de wedstrijd waren.