Afbeelding
Zeewoldevoorelkaar

Zomerweken volgende week van start

Cultuur

ZEEWOLDE – De Zomerweken, een initiatief van o.a. Sport & Cultuur Zeewolde, Grenzeloos Bewegen en Welzijn Zeewolde zijn in aantocht. Met de start van de zomervakantie, staan op maandag 19 juli ook al de eerste activiteiten op stapel, zoals een fysieke training, knutselen en sportief wandelen.

De aanbieders uit de sector sport en cultuur hebben hard gewerkt om een bruisend zomerprogramma neer te zetten voor alle leeftijden. Van peuter tot ouderen, van volwassen tot pubers; stilzitten of vervelen is niet nodig. Als het aan de aanbieders ligt komt iedereen aan bod.

Programma
De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties elders in Zeewolde. Het programma combineert bestaand aanbod met nieuwe initiatieven en samenwerkingen. Van sportactiviteiten, muziek en knutselen, tot en met een pannenkoeken dag voor ouderen. Kom ook en geniet van een heerlijke zomer! Kijk voor het actuele programma en meer informatie op www.sportencultuurzeewolde.nl . (Het schema van de eerste Zomerweek -van maandag 19 t/m vrijdag 23 juli- staat ook op de gemeentepagina in de Zeewolde Actueel van dinsdag 13 juli.)

Meehelpen? 
Mensen die nog een paar uurtjes over hebben en zich deze zomer graag willen inzetten voor een ander zijn van harte welkom om een handje te helpen bij de verschillende activiteiten tijdens de Zomerweken. Bijvoorbeeld om koffie te schenken, te schminken of activiteiten te begeleiden. Aanmelden kan rechtstreeks via info@zeewoldevoorelkaar.nl. Kijk op www.zeewoldevoorelkaar.nl voor meer informatie. Hier staan ook al wat vragen beantwoord.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 2 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 4 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 4 uur geleden