Afbeelding
Foto: Jethro Schreuder

Mantelzorgunit kan alleen met hijskraan worden geplaatst

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE – De familie Van der Kreeft van de Havenkade kreeg vrijdagmorgen in alle vroegte een mantelzorgunit in de achtertuin geplaatst. Deze moest met een grote hijskraan over de huizen aan de zijde van de Aanloophaven worden getild, op een andere manier was het niet mogelijk de voorziening af te leveren op de plaats van bestemming.

Alfred en Brenda van der Kreeft wonen sinds december vorig jaar aan de Havenkade. Vanwege de slechter wordende gezondheid van de ouders van Alfred, Cor en Gonnie van der Kreeft, werd vorig jaar besloten met z’n allen in één huis te gaan wonen. Dat huis werd dat aan de Havenkade. Zodoende zouden Alfred en Brenda een groot deel van de (mantel)zorg op zich kunnen nemen. 

Cor en Gonnie verkochten hun huis langs de Vecht in Breukelen hiervoor, terwijl Alfred en Brenda de ouders vanuit Amersfoort reeds vooruit reisden naar Zeewolde. Inmiddels woonden Cor en Gonnie sinds een paar weken (provisorisch) op de benedenverdieping van de woning aan de Havenkade. 

Vrijdagochtend werd de door RSP Recreatiebouw Zeewolde gefabriceerde mantelzorgunit met een grote hoogwerker van het bedrijf Van den Brink uit Barneveld in de tuin achter de woning geplaatst, nadat deze door het speciaal transportbedrijf Van Lambalgen uit Wekerom was voorgereden. De unit bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer. Al met al is er weer sprake van een voor ieder volwaarde woning en hoopt de familie Van der Kreeft nog een hele tijd bij elkaar te kunnen blijven wonen…

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 19 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 21 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 21 uur geleden