Afbeelding
Foto: Verhoeven Internationaal

Job X-perience Day: ervaar het monteursvak bij Verhoeven!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan eens een kijkje achter de schermen nemen bij Verhoeven International. Zij organiseren een Job X-perience Day waarbij jij het monteursvak bij Verhoeven in Zeewolde kunt ervaren! Kom mee sleutelen aan graafmachines en neem een kijkje in de digitale techniek achter de grondverzetmachines. Je bent van harte welkom op zaterdag 6 april tussen 10:00 en 15:00. Je kunt gewoon binnenlopen!

Verhoeven International

Verhoeven International is een familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in grondverzetmachines, uitrustingsstukken en rijwerk. Zij verkopen en verhuren enkel producten van absolute A-kwaliteit. Verder zorgen ze ook voor onderhoud, reparaties en revisies waardoor de machines van klanten zo min mogelijk stilstaan.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Bekijk dan hier de animatievideo.  

Wat kun je verwachten tijdens de Job X-perience Day?

Tijdens de Job X-perience Day vertellen de monteurs van Verhoeven maar al te graag over hun passie en werkervaring. Monteurs zijn het kloppend hart van de organisatie, die het werk draaiende houden. Je hoeft tijdens de X-perience Day niet alleen te luisteren, je krijgt ook de mogelijkheid om even mee te werken. Zo kun je die dag in de praktijk zien en ervaren hoe goed je bij Verhoeven aan jouw toekomst kan sleutelen én krijg je de perfecte indruk van de organisatie.
Als je klaar bent met oriënteren, kun je zelfs een minigraver uitproberen in de demobak!

Verhoeven is op zoek naar jou!

Om de kwaliteit door te zetten, zijn ze op zoek naar monteurs. Monteurs die kunnen bijdragen en die zij voor de lange termijn aan zich kunnen binden. Het mooie aan Verhoeven is dat ze inmiddels meer dan tien verschillende ondernemingen hebben. Dit betekent dat ze ook verschillende monteursfuncties aanbieden, namelijk:

Servicemonteurs. Als servicemonteur help jij zelfstandig klanten op locatie door het uitvoeren van service en reparatiewerkzaamheden aan hun grondverzet- en wegenbouwmachines en uitrustingsstukken.

Mechanisch monteurs. Als mechanisch monteur heb je ervaring in de technische branche en ben je flexibel ingesteld. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, monteren, opstellen en controleren van werktuigen.

Allround monteurs. Als Allround monteur houd je je voornamelijk bezig met het repareren en onderhouden van grondverzet- en wegenbouwmachines. Verder repareer je ook uitrustingsstukken en rijwerken. Bij goed functioneren word je verder opgeleid tot keurmeester grondverzetmachines en mag je op locatie bij de klant servicewerkzaamheden verrichten.

Takeuchi opbouwmonteurs. Als opbouwmonteur ga je na een gedegen inwerkperiode meedraaien in een kundig en enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het opbouwen en het voor aflevering gereed maken van grondverzetmachines van het merk Takeuchi.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar de vacatures die zij open hebben staan? Neem dan eens een kijkje op werkenbijverhoeven.com.

Staan er geen vacatures open die passen bij jouw ambities? Stuur dan een open sollicitatie naar onze recruiter Kris Bax (kbax@verhoevenbv.com). 

“Hopelijk zien we jou op onze Job X-perience Day!”

Dit is een partnerbijdrage van:
Verhoeven International
www.verhoeveninternational.com
Mail: marketing@verhoevenbv.com
Tel: 0495-596666

Kwartfinale tegen Polen
Myrthe van der Veer Europees Kampioen Taekwondo 2024 Sport Instagram 15 uur geleden
Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 15 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 17 uur geleden