Afbeelding
Unsplash

GGD Flevoland opent testlocatie in Zeewolde

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Er wordt weer een teststraat geopend in Zeewolde. GGD Flevoland neemt met ingang van 17 december een nieuwe testlocatie in gebruik. Deze is gevestigd in het winkelcentrum Ravelijn op de begane grond.

Het aantal besmettingen in Nederland is nog steeds hoog. Testen op corona blijft nodig om besmettingen op te sporen en te bestrijden, meldt GGD Flevoland. “Daarom hebben wij, in overleg met de gemeente Zeewolde, besloten om naast de bestaande locaties in Flevoland ook weer een testlocatie te openen in Zeewolde.”

Wethouder Steven Scheffer is blij dat de inwoners van Zeewolde zich dicht bij huis kunnen laten testen. “Het is mooi dat onze inwoners in het centrum van ons dorp terecht kunnen. Mede namens de huisartsen roep ik de Zeewoldenaren op om zich te laten testen bij klachten.”

Afspraak maken
Een afspraak voor een coronatest is op twee manieren te maken:

Online: via www.coronatest.nl of telefonisch: 0800-1202. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

De testlocatie is geopend van 9.00 – 16.00 uur, op maandag, woensdag en vrijdag. Tussen 12.15 en 13.00 uur is de locatie gesloten.

Energieloket naar eerste etage
Om plaats te maken voor de nieuwe testlocatie is het Energieloket verhuisd naar de eerste etage van winkelcentrum Ravelijn.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 11 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 13 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 13 uur geleden